HomeHome.html

Over ons

ProductenProducten.html
Webshophttps://storesquare.be/winkel/vsb-systems
RealisatiesRealisaties.html
Contact Contact.html

Sedert die periode heeft ieder uit het familiebedrijf zijn eigen taakverdeling,

Daniël stichter en zaakvoerder is nog steeds verantwoordelijk voor Home Sound and Vision, Jonathan is een gevestigde waarde in Car entertainment onder de naam

VSB CAR AUDIO (vsbcaraudio.com), zijn ontelbare realisaties zijn gekend in binnen- en buitenland, het administratieve gedeelte van de zaak valt onder de bevoegdheid van Carine. Wij drie hebben slechts één streefdoel de volledige tevredenheid van onze klanten.

Over ons en hoe het begon

Copyright © 2008 - 2013

Van Slambrouck

VerhuurVerhuur.html

Wat in 1973 als een uit de hand gelopen hobby begon op een zolderkamer in de Egyptestraat te Oedelem met het zelf bouwen van lichtmodulators, versterkers, mengpanelen en klankkasten, werd in 1976 uitgebreid met een showroom waar toen hoofdzakelijk Onkyo, Teac en Marantz verkocht werd. 

Begin 1980 werd een volwaardige winkel voor klank- en beeld te Knesselare geopend aan het Drieselken daar kwam de verkoop en herstelling van TV op gang. 

Het gebouw zowel winkel als werkplaats werd na enkele jaren te klein en er was geen

mogelijkheid voor uitbreiding. 

In 1985 kochten we het gebouw in de Knesselarestraat 63  te Oedelem waar we op 28 maart 1986 de deuren openden.  Na verloop van enkele jaren werd er weer uitgekeken naar een manier om de zaak uit te breiden en in 1992 verdween uiteindelijk het schoonheidsinstituut van Carine om plaats te maken voor meer winkelruimte.


In het jaar van de eeuwwisseling, toen Jonathan afstudeerde en in de zaak kwam werd nogmaals uitgebreid met een complete afdeling Car Audio en vooral Car Entertainment, het bestaande inbouwcenter werd al snel te klein en om verdere specialisatie in deze sector te kunnen realiseren was er nood aan een grotere werkruimte. In 2002 werd  het  inbouwcenter die 160 m² beslaat opgetrokken.